O NAMA


TESLA SISTEMI - VODEĆI SISTEM INTEGRATOR U SRBIJI

O preduzeću

Naša ponuda obuhvata razvoj, projektovanje, montažu, puštanje u rad elektro sistema i održavanje istih sistema u garantnom, a po dogovoru i van garantnog roka. Preduzeće Tesla sistemi se sastoji od više sektora među kojima je i sektor koji se bavi uvozom i prodajom opreme mnogobrojnih svetskih proizvođača. Zaokruživši kompletnu celinu, od uvoza opreme, preko projektovanja do montaže i puštanja sistema u rad, sa posedovanjem kompletne infrastrukture i iskustva da se obave i najzahtevniji poslovi, korisniku pružamo maksimum za njegov uložen novac. Logo ’’Tesla sistemi’’, kao sinonim za kvalitet i pouzdanost, u Srbiji koristi trenutno preko 30 instalaterskih firmi.

Istorija Tesla sistema

Tesla sistemi su osnovani 2006. godine. Od osnivanja do danas, imamo prosečni godišnji rast prometa od 20 - 30%. To je postalo pravilo poslovanja u prethodnih 15 godina. Ono što nam je bitnije od svih ovih podataka, koji već pripadaju prošlom vremenu, jeste da smo kompanija sa velikim potencijalom i da možemo u budućnosti da ostvarimo još bolje rezultate. Ovo je činjenica koju stalno ističu naši korisnici, saradnici i konkurencija. Nama je najvažnije da smo danas veći nego što smo bili juče i da imamo ogromnu količinu pozitivne energije koju ćemo upotrebiti da sutrašnji dan učinimo boljim od današnjeg.

Izdvajamo


Saradnja sa Elektrotehničkim fakultetom u Beogradu, u slučaju kompleksnijih projekata, rešava svaku prepreku angažovanjem stručnjaka sa tog fakulteta. Poslovna politika firme se zasniva na principu pružanja maksimalne usluge projektantima, kao i učenicima i studentima elektro struke.


Opredeljenjem da uvozimo opremu, postali smo još konkurentniji na tržištu, a svi naši saradnici u Srbiji, imaju opremu po povoljnoj i tržišno konkurentnoj ceni. Obuhvatanjem svih oblasti, od projektovanja i izvođenja ka održavanju, sjedinjeno sa uvozom, ostvarili smo znatno niže cene za korisnike i investitore.
 
NAŠE PREDUZEĆE

Preduzeće Tesla sistemi, vodeći sistem integrator u Srbiji

15

Godina poslovanja

Preduzeće Tesla sistemi, vodeći sistem integrator u Srbiji, sledi svoj osnovni koncept poslovanja, da korisnik ima potpunu uslugu, od izrade idejnog rešenja, preko projektovanja do izvođenja i održavanja. Posebna pažnja se posvećuje održavanju već ugrađenih sistema. Tesla sistemi svoj razvoj ne postižu koristeći podizvođače, već nastojimo da naši radnici obavljaju kompletan posao. Tome doprinose brz odziv, obučen kadar, iskusni inženjeri i raspoloživost korisniku svih 365 dana u godini. Uvođenjem savremenih načina poslovanja, za kratko vreme smo ostvarili velike reference i poslove. Redovno slanje kadra na stručno usavršavanje i edukaciju doprinosi tome da smo u koraku sa opremom i tehnologijom koja se razvija neverovatnom brzinom. Prisutni smo na velikom broju seminara i kurseva kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Da bi izašli u susret korisnicima koji imaju manje zahtevne poslove, a ne nalaze se u Beogradu, obučili smo naše saradnike u svim gradovima Srbije, da mogu umesto nas da obave posao. Tesla sistemi rade i kao podizvođači drugih firmi, jer imamo kompletnu infrastrukturu da obavimo posao bilo koje veličine.

Tesla sistemi u 3 slike i 3 reči:

rad, red i disciplina